Zangles Rotterdam - Babette Labeij Music Academy

Zangles in Rotterdam

Vind je zingen het leukste dat er is en zoek je een goede zangschool in Rotterdam? Stop met zoeken! Bij de Babette Labeij Music Academy kun je nu ook op zangles in Rotterdam. Dankzij een unieke lesmethode is de BLMA de beste zangschool van Nederland. 

In september 2018 hebben wij de deuren van de Babette Labeij Music Academy in hartje Rotterdam geopend. Je kunt op BLMA010 terecht voor groepsles en privé zangles, onze lessen zijn geschikt voor iedereen tussen de 6 en 100 jaar oud!

Kun je niet wachten? Schrijf je dan hier in voor een vrijblijvende proefles in een van onze zanggroepen in Rotterdam!

Babette Labeij Music Academy

BLMA010 is dé plek voor zangles in Rotterdam. Voor iedereen. Of je nou net begint of na de muzieklessen op school of thuis verder wilt doorgroeien. Of als je al regelmatig optreedt en 'een stap' wil maken of als je je wil voorbereiden op een belangrijke auditie. Op de BLMA is plek voor beginners, professionals, jong, oud en alles dat daar tussenin zit!  Wij vinden namelijk dat iedereen kan zingen. Bij ons kun je groepsles en privé zangles nemen. Onze lessen worden gegeven door professionele zangcoaches met onze unieke lesmethode. We leren je zorgvuldig om te gaan met je stem en om een lied aan je publiek te presenteren. Op de BLMA leer je te durven zingen en leer je zingen door het te doen!

BLMA010 is gevestigd in het Groothandels Gebouw, een prachtige locatie gelegen naast het Centraal Station.
Met het OV, fiets of met de auto, BLMA010 is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Groepszangles in Rotterdam

Zingen als een professional? Meerstemmig, vol passie, met leeftijdsgenoten en onder professionele begeleiding van één van onze zangcoaches. Met als klap op de vuurpijl een daverend eindoptreden op de eindshow van de BLMA. Dát is onze groepszangles in een notendop. Waar wacht je nog op?

De groepszanglessen worden gegeven door onze ervaren, bevlogen zangcoaches. Dit doen zij volgens onze unieke no-nonsense methode: zingen door te doen. Met begrijpelijke en makkelijke 'tips & tricks' werken we samen met jou aan je stem, techniek en performance. We maken daarbij zingen en onze lessen niet moeilijker dan het is. Zingen is namelijk voor iedereen. Ook voor jou. Je zult zien dat je binnen korte tijd jezelf verbaast met je eigen kwaliteiten.

  • Meerstemmige arrangementen en focus op performance
  • Leuke, afwisselende songs
  • Zangles in een groep die bij jou past
  • Ervaren, bevlogen en enthousiaste zangcoaches

Proefles en/of inschrijving

Wil je meer weten over de mogelijkheden, lestijden en tarieven? Vul dan het contact formulier in en ontvang een telefoontje of e-mail met meer informatie.

Privé zangles in Rotterdam

Tijdens een privé zangles in Rotterdam werk je samen met een docent één op één aan jouw eigen geluid, performance en zangtechniek. Zo haal je het uiterste uit jouw talent. Ideaal als je snel grote stappen wilt maken. Of als je optimaal voorbereid wil zijn voor een optreden of een belangrijke auditie.

Een privé zangles duurt 45 minuten. In deze drie kwartier gaan jij en je docent één op één met jouw stem en performance aan de gang. Samen werken jullie aan jouw eigen geluid, techniek en performance. Onze ervaren zangcoaches halen inspiratie uit alle zangmethodes en zangtechnieken die er zijn. Dit combineren ze met de unieke BLMA-aanpak. Alles om het beste uit jouw talent te halen!

Een privé zangles kost 50 euro als je jonger dan 21 jaar bent. Ben je 21 jaar of ouder? Dan kost een privé zangles 60,50 euro. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je privé zangles wil nemen. Het is niet zo dat het minimaal tien keer moet. Een privé zangles is dus geheel vrijblijvend: no strings attached :-)!

Heb je nog vragen over onze privé zanglessen in Rotterdam? Stuur ons gerust een mailtje of neem telefonisch contact met ons op als je nog vragen hebt, bijvoorbeeld als je twijfelt tussen twee docenten. Weet je genoeg en kun je niet wachten om te beginnen? Maak dan een afspraak voor je eerste privé zangles!

Dit zijn onze zangcoaches

Jouw zanggroep krijgt afwisselend les van verschillende zangcoaches. Dit doen we omdat al onze docenten hun eigen stijl van lesgeven hebben. Zo blijf je geprikkeld en blijf je nieuwe dingen leren. Het doel van elke coach is hetzelfde: jou proberen zo goed mogelijk te laten zingen!