Zangles op zaterdag in Amsterdam op de BLMA | BLMA

Zaterdagklassen voor zangles in Amsterdam en Rotterdam

Wil je graag groepszangles op de Babette Labeij Music Academy nemen? Maar komt het doordeweeks eigenlijk niet zo goed uit, bijvoorbeeld omdat je vaak druk bent of van ver moet komen? Geen probleem! Je kunt bij ons ook zangles op zaterdag nemen in Amsterdam en Rotterdam!  

NIEUW! - Zaterdagklas BLMA Rotterdam

Wij hebben een leuke groep voor volwassenen (18+) op zaterdag van 13:00 tot 15:00 uur! 

Het hele seizoen bestaat uit 7 lessen en is begonnen op 30 november 2019. De kosten van de proefles bedragen €30,- voor leerlingen t/m 20 jaar en €36,25 (incl. 21 %) voor leerlingen vanaf 21 jaar en ouder.

Mocht je meer informatie willen weten over de zaterdagklas, zoals het schema en de lesdagen. Stuur een e-mail naar info@babettelabeij.com!

Over zangles op zaterdag op de BLMA

Onze zanglessen op zaterdag zijn één keer per maand. Op deze zaterdag volg je een zangworkshop van twee uur. Deze worden gegeven door meerdere zangcoaches, die per keer weer verschillen. Onze zangcoaches leren je op een zangles op zaterdag van alles, zodat je elke keer weer wat leuks en interessants leert! Nu wil je vast weten wat we daar dan mee bedoelen. We leren je bijvoorbeeld over meerstemmigheid. Zo leren we je samen met je zanggroep meerstemmig zingen. Je zult zien dat je in korte tijd al tot ontzettend mooie arrangementen in staat bent. Daarnaast leren we je verantwoord met je stem om te gaan. Dit is namelijk een instrument om te koesteren. Om zuinig mee om te gaan. Je leert krachtig te zingen zonder dat je daarmee jouw stembanden overbelast. Tegelijkertijd leer je om het beste uit je stem te halen!

Performance

Wij vinden het presenteren van je zangkwaliteiten net zo belangrijk als het zingen zelf. Hoe draag je een lied over aan iemand voor wie je zingt? Tijdens een zangles op zaterdag komt dat ook aan bod. Samen met je zanggroep ga je werken aan je performance. Jullie leren om als een geheel een spetterende show weg te geven. Ook daar helpen onze zangcoaches je bij!

In wat voor zanggroep kom ik terecht?

We delen je in een zanggroep in met leeftijdsgenoten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een groep terechtkomt waar iedereen een stuk jonger of ouder is. We vinden het belangrijk dat je op je gemak bent, want alleen dan kun je het beste uit je stem halen. Zingen is iets heel persoonlijks, dus het is begrijpelijk als je het spannend vindt. Daarom vinden we het heel belangrijk dat je in een groep zit die bij je past! We hebben zanggroepen met leerlingen tussen de 10 jaar en 50+.

Wat voor liedjes ga ik zingen?

De liedjes die je met jouw groep op een zangles op zaterdag gaat leren, worden uitgekozen door de zangcoaches. Dit kan van alles zijn. Van een Evergreen uit de fifties, tot een funky nummer uit de seventies of een klassieker uit de nineties. Uiteraard kijken we ook naar de hits van nu.

Zo neem je zangles op zaterdag

Weet je genoeg en wil je zangles op zaterdag nemen? Een zangles op zaterdag kost 30 euro per les (exclusief btw). De lessen zijn tussen 11 uur en 17 uur. Ga dan naar onze contact-pagina. Daar kun je je namelijk aanmelden. Als je wil kun je ook eerst een proefles nemen. Heb je nog meer vragen, bijvoorbeeld over tarieven of bereikbaarheid, stel ze gerust: we helpen je graag. Tot snel!