Zangcoaches - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

Robin van Veen

Amsterdam

Robin van Veen

Amsterdam

Robin weet met zijn zeer duidelijke en gedreven aanpak en geweldige vocale arrangementen iedere BLMA leerling te enthousiasmeren. Naast het lesgeven zingt, componeert en produceert deze muzikale duizendpoot er lustig op los.
Afgestudeerd: Zang en minors E-musician en Audiotechniek Conservatorium Haarlem INHOLLAND
Producer en componist bij Superba Music.
Zangcoach bij o.a. The voice of Holland en The Voice Senior.

Sanne de Winter

Amsterdam

Sanne de Winter

Amsterdam

Deze doorgewinterde zangeres kent alle kneepjes van het vak. Met haar enorme podium ervaring, ontoombare enthousiasme en krachtige stem waant elke leerling zich tijdens de les in een show op het podium.
Zangcoach bij o.a. The Next Boy/Girl Band, The Voice Kids en Avrotros De Eindmusical
Dinner show 21onair en Brooklyn Nights.

Krystl Pullens

Amsterdam

Krystl Pullens

Amsterdam

Haar enorme ervaring als componist en artiest zet ze in om elke leerling eigen en echt te laten klinken. Met veel geduld en precisie zorgt Krystl ervoor dat haar leerlingen hun muzikaliteit ontdekken en hun stem optimaal leren te gebruiken.
Afgestudeerd: Popacademie Enschede
3FM & Edison winnares.
Zangeres bij The Bluebirds
Zangcoach bij o.a. The voice of Holland

Charlotte ten Brink

Amsterdam

Charlotte ten Brink

Amsterdam

Haar eigen ervaringen als leerling op de BLMA , haar deelname aan o.a. The voice of Holland en als assistent van Babette tijdens programma’s als The Voice Kids neemt ze in al haar lessen mee. Met haar stem en gevoelige songs zorgt Charlotte dat elke leerling zich op zijn/haar gemak voelt en het vertrouwen heeft om te durven zingen.
Zangcoach bij o.a. The Voice Kids en Junior Songfestival
Songwriter, werkt momenteel aan haar eigen album

Pien van Gerven

Amsterdam

Pien van Gerven

Amsterdam

Pien haar voorliefde voor muziektheater en musical neemt ze graag mee tijdens al haar lessen. Met haar klassieke achtergrond en theater ervaring laat ze elke BLMA leerling krachtig performen en zingen. Naast de reguliere lessen verzorgt Pien ook de musical workshops op de BLMA.
Afgestudeerd: cum laude Muziek theater Conservatorium Fontys
Zangeres en actrice in o.a. Vamos! De Musical.
Finaliste Lotte Lenya Competition op Broadway New York.
Zangcoach bij o.a. The Voice Kids

Marvin Kneefel

Amsterdam

Marvin Kneefel

Amsterdam

Door zijn deelname aan 'The voice of Holland' in 2013 viel deze zeer ambitieuze en getalenteerde jonge zanger, componist en muzikant Babette direct op en sindsdien is hij werkzaam op de BLMA. Niet alleen zijn zang capaciteiten maar ook zijn piano skills zorgen voor heerlijke, swingende muzikale zanglessen. Wil jij je eigen liedjes leren schrijven dan kan dat bij Marvin tijdens een privé les.
Afgestudeerd; singer/songwriter Codarts te Rotterdam
Trad op met zijn eigen band o.a. tijdens North Sea Jazz
EP 'The Road To Abbey' in de bekende Abby Road Studio in Londen.

Katie van Steenis zangcoach BLMA

Katie van Steenis

Amsterdam

Katie van Steenis zangcoach BLMA

Katie van Steenis

Amsterdam

Katie weet als trouwe BLMA leerling als geen ander wat er tijdens de BLMA lessen wordt verwacht. Zij combineert haar passie voor close harmony en performance en brengt daarmee een groep met gemak tot muzikale hoogtes.
Afgestudeerd; zang conservatorium Haarlem
Zangeres Liptease

Shanice - Lady Shaynah

Shanice

Amsterdam

Shanice - Lady Shaynah

Shanice

Amsterdam

Muziek is haar met de paplepel ingegoten en ze stond op zeer jonge leeftijd al op verschillende podia. NPO Radio 6 riep haar uit tot ‘Soul en Jazz Talent’ en in 2015 was ze muziekambassadeur van Rotterdam. Haar caribische roots en haar ervaring zijn te merken in al haar lessen. Met haar geweldige stem en enorm enthousiasme en gedrevenheid krijgt Shanice elke BLMA groep vol aan het zingen. Tijdens een privéles werkt ze aan het vinden van je eigen ‘sound’, het vertellen van je eigen verhaal en het overbrengen van emotie in de muziek; soul, jazz, pop, gospel, you name it!
 
Afgestudeerd: CODARTS te Rotterdam
EP Dare
artiest Lady Shaynah
Deelname: The Voice of Holland seizoen 10
 
Milou Hesselink

Milou Hesselink

Amsterdam

Milou Hesselink

Milou Hesselink

Amsterdam

Trouw blijven aan je eigen sound dat vind deze energieke, gepassioneerde zangeres heel belangrijk. Tijdens al haar lessen zorgt ze ervoor dat jij jouw unieke stemgeluid laat horen. En met haar eigen unieke warme stemgeluid maakte ze flink indruk tijdens haar deelname aan The voice of Holland.

Afgestudeerd: ArtEZ Conservatorium Zwolle (2017)
Deelname: The Voice of Holland seizoen 8
Backing vocals bij o.a. Jennie Lena, Bo Saris, Aïrto, Dewi en Taryll Jackson.

Skip Kagie

Skip Kagie

Amsterdam

Skip Kagie

Skip Kagie

Amsterdam

Skip deelt zijn ervaring als artiest in binnen- en buitenland graag met jong en oud. Zijn eigen composities vinden een midden tussen pop, neo-soul en lo-fi muziek.Hij helpt jou graag een mega sterke performance neer te zetten en als jij als jongen je kopstem wilt perfectioneren ben je bij Skip aan het juiste adres.

Studie: Conservatorium in Haarlem
Backing vocalist bij o.a. Berget Lewis voor 3FM en SLAMFM
Assistant coach The Voice Kids

Romy Laarhoven

-

Romy Laarhoven

-

Deze jonge ambitieuze zangeres schrijft haar eigen songs en vindt niets leuker dan haar passie voor zingen en componeren te delen met anderen.
Ben jij een beginnende singer/songwriter of ben je juist al lekker bezig? Romy helpt jou bij het schrijfproces en daagt jou vocaal en muzikaal uit. Ze begeleidt zichzelf steevast op de gitaar dus als jij dat ook leuk lijkt, zit je bij Romy aan het juiste adres.

Afgestudeerd: PACT Amsterdam zang (2016)
Studeert momenteel aan Codarts derdejaars pop zang
Lead zangeres van haar eigen band Roaming Lands

Sietske Oosterhuis

-

Sietske Oosterhuis

-

Muziek maken en zingen doet deze artiest al van jongs af aan! In 2014 nam ze deel aan The Voice of Holland en had ze veel succes met haar akoestische versie van Clean Bandit's ‘Rather Be’.

Sietske geeft het liefst een eigen draai aan liedjes en weet als geen ander hoe spannend zingen is. Zij zorgt in de lessen op de BLMA daarom altijd voor een veilige sfeer om in alle vrijheid nieuwe dingen uit te kunnen proberen met je stem. Sietske daagt je uit om de mogelijkheden van je stem te ontdekken en samen op zoek te gaan naar jouw eigen sound. Jouw verhaal staat centraal!

Afgestudeerd: Conservatorium Codarts - Zang en Songwriting + Minor Educatie.
Deelname: The Voice of Holland Seizoen 5 
Artiest: Ella East

 

Paul Morris

Paul Morris

Amsterdam

Paul Morris

Paul Morris

Amsterdam

Zingen met je hele lijf? Paul leert het je! Met zijn aanstekelijke enthousiasme geeft hij je de tools om je eigen performance neer te zetten en een echt verhaal te vertellen op muziek. Geboren in Venezuela dus voor het perfectioneren van je Engelse of Spaanse uitspraak ben je bij hem aan het juiste adres. 
Paul werkt met verschillende top producers en geeft optredens in Nederland, Spanje, Duitsland en Zuid-Amerika. Deze ervaring neemt hij mee in zijn lessen. Momenteel geeft hij les aan de allerjongsten van de zangschool: Zingen en Swingen voor de kleuters op zaterdag.
 
Afgestudeerd: Honours Student van Lucia Marthas Institute for Performing Arts Amsterdam
Finalist van DanceSing (SBS6)