Zakelijke workshop - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

 

Samen zingen motiveert, inspireert en geeft zelfvertrouwen! Middels een bedrijfsworkshop van Babette Labeij kun je op basis van de wensen, vragen en ambities van jouw team of bedrijf een op maat gemaakte workshop aanvragen.

Hulp bij zakelijke vaardigheden

Of je nu je presentatie skills wilt verbeteren, meer zelfvertrouwen bij pitches of vergaderingen wilt krijgen of juist de samenwerking binnen een team wilt versterken of een creatievere dynamiek wilt bewerkstelligen, bij de Babette Labeij Music Academy ben je aan het juiste adres.

Babette Labeij staat erom bekend dat zij door middel van haar unieke no-nonsense methode binnen de kortste tijd, het beste uit een individu of groep kan halen. Daardoor zorgt zij ervoor dat het volledige potentieel wordt benut.

Doorbreek je angsten, stap die drempel over en durf je stem te gebruiken! Jouw eigen stem. In taal die voor iedereen te begrijpen is kan Babette uitleggen hoe emoties van invloed zijn op je stem, hoe je om kunt gaan met je eigen angsten en hoe je die vervolgens om kunt zetten naar het ‘doen’.

Je gaat trillen als je nerveus bent, je keel knijpt dicht als je emotioneel bent etc. Het is belangrijk om te leren dat je dichtbij je eigen geluid blijft. Je inner voice volgt. Het gebruik van je ademhaling, bewust zijn van hoe jouw instrument werkt en hoe een ontspannen ademhaling ervoor kan zorgen dat je zonder spanning je stem opent/gebruikt. Je angsten overwin je door je te concentreren op je eigen lichaam en niet op je omgeving.

Wil jij jouw medewerkers of collega’s een workshop geven die daadwerkelijk verbindt, en uitdagend is, samen zingen is de manier om deze samenwerking te verstevigen.

Alle workshops kunnen zowel op externe locatie naar wens als op onze zangscholen in Amsterdam en Rotterdam worden gegeven.

Voorbeelden van workshops

  • Omgaan met podiumangst
  • Presentatie vaardigheden
  • Creatieve inspiratie
  • Teambuilding - middels creativiteit de samenwerking binnen teams te versterken - betere dynamiek binnen de groep
  • Omgaan met stemspanning
  • Buiten je comfort zone treden
  • Beter omgaan met emoties
  • Positieve invloed op de werksfeer

Voor het aanvragen van een workshop kun je een mail sturen naar info@babettelabeij.com.