The voice of Holland - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

The voice of Holland

De BLMA vindt muziekonderwijs ontzettend belangrijk, daarom heeft Babette in samenwerking met ‘The voice of Holland’ een speciale zangworkshop ontwikkeld: de ‘The voice of Holland workshop’.

De workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor het basisonderwijs (bovenbouw), Voortgezet- en Middelbaar beroepsonderwijs. De workshop is zeer geschikt voor leerlingen van ieder niveau. Natuurlijk kan een cultuur- of muziekklas gezien worden als doelgroep maar dat is zeker geen vereiste. Wij passen ons lesplan aan aan de doelgroep en is daarom geschikt voor iedereen!
Muziek is goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Daarnaast vinden wij dat iedereen kan zingen. Door onze manier van lesgeven brengen wij kinderen dichter bij elkaar. Ons doel is dan ook om jongeren te motiveren en inspireren hun stem te gebruiken met een flinke dosis zelfvertrouwen en lef!

Het doel van de workshop is om een klas als één team aan het zingen te krijgen. Keywoorden zijn: teambuilding, zelfvertrouwen en plezier in leren door zang en muziek! Lekker samen zingen, je goed voelen bij wie je bent en wat je doet. We bouwen wederzijds respect op door samen iets moois neer te zetten. Afhankelijk van de behoefte van de groep komen thema’s als meerstemmigheid, zangtechniek, uitspraak, timing en performance aan de orde.
De workshop wordt afgesloten met een spetterend groepsoptreden!

The voice of Holland gastdocent
De workshop wordt gegeven door een BLMA docent en een TVOH gastdocent. De gastdocent is een (oud)deelnemer van The voice of Holland.
Deze gastdocent deelt zijn/haar liefde voor muziek met de jongeren en praat met hen over zijn/haar deelname aan The voice of Holland. Met name het effect van social media komt aan bod.
Op basis van zijn/haar ervaring gaat de gastdocent het gesprek met de leerlingen aan over social media, het gebruik hiervan, je mening geven en de impact van deze mening. Hoe geef je op een respectvolle manier je mening? Hoe voelt het als iedereen opeens een mening over je heeft?

Praktische informatie
We kunnen natuurlijk meerdere workshops op één dag verzorgen. Op die manier kunnen we meer leerlingen bereiken op dezelfde dag. Onze richtlijn voor het aantal deelnemers is 25 leerlingen per workshop.
Naast de losse workshops bieden wij ook een 5 weekse cursus aan.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven kun je contact opnemen met Anne van den Berg:
tvohworkshops@babettelabeij.com
020-3200166