Online privézangles - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

Online privézangles

Woon je ver weg van de BLMA 010 en 020 en kun je daardoor niet elke week op zangles komen? Dan zijn de online privézanglessen wat voor jou! Al onze zangcoaches geven online zangles. Het enige dat jij nodig hebt is een tablet, laptop en/of smartphone waarmee je de app ‘Skype’ kunt gebruiken en een ruimte waar je ongestoord vrij kunt zingen en bewegen. (Zorg er van tevoren voor dat je een gebruikersnaam hebt ingesteld en bent aangemeld zodat we jou op het afgesproken tijdstip ook direct kunnen bereiken via Skype)
Een online zangles verschilt niet veel van een fysieke privézangles. De zangcoach zit klaar achter de piano en samen gaan jullie aan de slag om ook op deze virtuele manier het uiterste uit jouw stem te halen. Voor informatie over de verschillende zangcoaches en hun online zangles opties, mail naar info@babettelabeij.com.

Duur en kosten
De online privézangles duurt 45 minuten. De kosten van de online privézangles zijn:

  • Leerlingen t/m 20 jaar: €50,-
  • Leerlingen v.a. 21 jaar: €60,50 (incl. 21% btw)

VOORWAARDEN

  • De betaling van de privézangles dient minimaal 48 uur voor aanvang van de privézangles te worden voldaan door middel van overboeking.
  • Afmelding van een privézangles op zaterdag of zondag dient uiterlijk vrijdagmiddag om 12:00 bij ons binnen te zijn via info@babettelabeij.com.
  • De afmelding voor een privézangles op een werkdag dient uiterlijk 24 uur voorafgaand de privézangles bij ons binnen te zijn via info@babettelabeij.com 
  • Bij geen, of een te late afmelding wordt het lesbedrag van €50/€60,50 alsnog in rekening gebracht.
  • Heb je al betaald maar kun je door omstandigheden de les niet volgen en heb je op tijd volgens de voorwaarden afgemeld, dan plannen wij een nieuwe les in.
  • Wanneer de docent om welke reden dan ook niet in staat is de geplande zangles(sen) te geven zal de BLMA contact opnemen met de leerling. De BLMA biedt dan een passend alternatief of plant een nieuwe zangles in voor de leerling.