Muziekles - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

Muziekles

Op vrijdagmiddag en avond verzorgen wij muzieklessen. Je kunt bij ons terecht voor individuele piano- en gitaarlessen. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom!

Pianoles
De pianolessen worden gegeven door Robin van Veen en Marvin Kneefel. Zij zijn naast zangcoaches ook toetsenisten. De basis van het pianospelen kunnen zij je goed aanleren. 

Robin heeft een zeer duidelijke en gedreven aanpak. Naast het lesgeven zingt, componeert en produceert deze muzikale duizendpoot er lustig op los. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem en heeft een minor E-musician en Audiotechniek gedaan. 

Marvin heeft niet alleen zijn zang capaciteiten maar ook zijn piano skills. Deze zorgen voor heerlijke, swingende muzikale lessen. Marvin is afgestudeerd singer/songwriter Codarts te Rotterdam.

Zowel bij Marvin als Robin kun je terecht als je je eigen liedjes wilt schrijven en/of componeren.

Tarief pianoles
Leerlingen t/m 20 jaar, 45 minuten: €50,-
Leerlingen 21 jaar en ouder, 45 minuten: €60,50 (incl. 21% BTW)

* Je kunt ook een priveles-pakket aanschaffen, dan krijg je 10% korting op 5 lessen. 

Gitaarles
De gitaarlessen worden gegeven door Jaap Zweeris. Afgestudeerd aan het conservatorium en muzikant in hart en nieren. Jaap heeft o.a. het podium gedeeld met artiesten als Caro Emerald, Jamai Loman en Alain Clark.
Je kunt bij Jaap terecht voor akoestisch en elektrische gitaarlessen. Met veel geduld helpt hij je bij het instuderen van jouw favo songs.

Tarief gitaarles
Leerlingen t/m 20 jaar, 45 minuten: €40,-
Leerlingen 21 jaar en ouder, 45 minuten: €48,- (incl. 21% BTW)

Lijkt het je leuk om een piano of gitaarles te krijgen? Dan kun je hier het formulier invullen!