Alles over groepszangles in Amsterdam en Rotterdam op de BLMA

Groepszangles op de BLMA

Zingen als een professional? Meerstemmig, vol passie, met leeftijdsgenoten en onder professionele begeleiding van één van onze zangcoaches. Met als klap op de vuurpijl een daverend eindoptreden op de eindshow van de BLMA. Dát is onze groepszangles in een notendop. Waar wacht je nog op?

Je kunt je hier aanmelden voor een proefles groepszangles in Amsterdam of Rotterdam.

Groepszangles op de BLMA: zo doen we dat!

Op de Babette Labeij Music Academy worden elke dag groepszanglessen gegeven. Wij verzorgen zanglessen en muzieklessen voor kinderen, tieners en volwassenen. Dagelijks geven onze ervaren, bevlogen zangcoaches groepszangles aan meerdere groepen. Dit doen ze volgens onze unieke no-nonsense methode: zingen door te doen. Met begrijpelijke en makkelijke 'tips & tricks' werken we samen met jou aan je stem, techniek en performance. We maken daarbij zingen en onze lessen niet moeilijker dan het is. Zingen is namelijk voor iedereen. Ook voor jou. Je zult zien dat je binnen korte tijd jezelf verbaast met je eigen kwaliteiten.

Meerstemmige arrangementen en focus op performance

Onze zangcoaches denken voor jouw groepszangles verschillende arrangementen uit. Je gaat meerstemmig zingen. Op de BLMA houden we met groepszangles niet op bij tweestemmig. Nee, we gaan veel verder dan dat. Daarnaast werken we ook aan je performance. Aan het presenteren van een liedje aan jouw publiek. Samen met jouw klasgenoten vorm je hierdoor écht een zanggroep. Waar de passie en het plezier van af spat. Dat is ons doel!

Leuke, afwisselende songs

We kiezen leuke, afwisselende liedjes uit die bij jouw zanggroep passen. Dit kan van alles zijn. Van de nieuwste zomerhit tot een klassieker van de nineties. Of van een nummer waarvan je niet verwacht dat je daar met een groep een totaal ander soort liedje van kunt maken. Zo verras jij jezelf én je publiek.

Zangles in een groep die bij jou past

Onze deskundige zangcoaches plaatsen je in een groep die bij je past. Want we vinden het belangrijk dat je je goed voelt. Dat je op je gemak bent. Alleen dan haal je namelijk het maximale uit je stem. We begrijpen dat zingen namelijk iets heel persoonlijks is. En dat het heel normaal is als je zenuwachtig bent. Daarom plaatsen we je in een groep die bij je past, met zangers van dezelfde leeftijd. Een zangles is één keer in de week en duurt een uur. Het is altijd op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Wel zo handig, toch?

Dit zijn onze zangcoaches

Jouw zanggroep krijgt afwisselend les van verschillende zangcoaches. Dit doen we omdat al onze docenten hun eigen stijl van lesgeven hebben. Zo blijf je geprikkeld en blijf je nieuwe dingen leren. Het doel van elke coach is hetzelfde: jou proberen zo goed mogelijk te laten zingen!

Professionele eindshow

Wat hebben toplocaties als het De La Mar Theater en de Melkweg met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal de locatie geweest voor de eindshow van de BLMA. In zestien jaar tijd is de BLMA eindshow een begrip voor zangles in Amsterdam en Rotterdam geworden. Elk jaar sluiten we het schooljaar af met een professionele eindshow op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam. En daar ga jij met jouw groep laten zien wat je in het afgelopen jaar op groepszangles hebt geleerd!

Neem contact op voor meer informatie over groepszangles

Als je op groepszangles gaat, meld je je aan voor een geheel seizoen. Natuurlijk kun je, als je wil, eerst een proefles nemen. Je kunt je hier aanmelden voor groepszangles in Amsterdam of Rotterdam!

 

Jeugd- en Jongeren Cultuurfonds

Wil je dat jouw zoon of dochter les volgt op de BLMA maar heb je een kleine portemonnee? De BLMA werkt samen met het Jongerencultuurfonds Amsterdam en  Jeugdfonds Sport & Cultuur in Rotterdam.

Het Jongerencultuurfonds geeft de kinderen (tussen de 4 en 18 jaar) een kans om hun talent te ontwikkelen wanneer de ouders hier niet de financiële middelen voor hebben. Zij betalen het lesgeld voor één culturele activiteit per jaar. Lees hier meer informatie.

 

Babette Labeij Jeugd cultuurfonds  Babette Labeij Jongeren Cultuurfonds Amsterdam