Babette - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

Over Babette en de Babette Labeij Music Academy

Wat maakt zangles op de Babette Labeij Music Academy zo bijzonder?

Allereerst Babette Labeij natuurlijk! Misschien komt haar naam je bekend voor. Zij is al jaren zowel voor als achter de schermen betrokken bij ongeveer alles wat met zingen te maken heeft. Binnen Nederland maar ook ver daarbuiten.
The Voice of Holland, Idols, X-Factor, The Voice Kids, La Voz Kids in Amerika, Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten waar gretig gebruik wordt gemaakt van Babette’s no nonsense-aanpak.

Haar ervaring, visie en aanpak is dan ook precies wat de Babette Labeij Music Academy zo bijzonder maakt: in zo kort mogelijke tijd het beste uit jouw stem halen, zingen zonder te forceren, voelen wat er in je lichaam gebeurt en dat allemaal op een manier die iedereen begrijpt. En bovenal: ervaren en plezier hebben van wat muziekmaken met je kan doen!

Uiteindelijk is dít waar het om draait als je zingt: een verhaal vertellen op muziek vanuit je hart met passie. Je mond opendoen en durven zingen. Daarbij helpen wij jou op de BLMA. Wij hebben daarvoor onze eigen Droom, Durf, Doe-methode. En we begrijpen het natuurlijk als je daar meer over wil weten. Lees in dat geval vooral absoluut verder!

Zangles op de BLMA: dit kun je verwachten

Is het je droom om te zingen? Of je dit nou wil doen voor een groep vrienden of op het podium: voor zingen is lef nodig. Dat moet je durven. Wij helpen je daarbij, gewoon door het te doen! We kijken naar wie jij bent en wat jij met jouw stem kan. Iedereen is namelijk uniek, net als elke stem. Met onze persoonlijke aanpak helpen we jou je dromen te verwezenlijken door te durven doen. Dromen, durven en dan doen: deze unieke methode voor zangles staat op de Babette Labeij Music Academy centraal. Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Droom

Dromen en zingen: het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is alleen maar goed, want in je dromen kan namelijk alles: auditie doen voor een talentenshow, je eigen liedje zingen voor je vrienden of de ster zijn op het podium. "Niets is fijner dan je eigen, veilige droomwereld creëren waarin alles kan, toch? Zo is het bij mij ook begonnen. Ik, Babette Labeij, droom nog steeds en werk elke dag hard om mijn dromen werkelijkheid te laten worden. En inmiddels weet ik één ding zeker: je kunt je eigen dromen sturen. Iedereen kan dat!"

Durf

Uiteindelijk komt het bij iedereen aan op dé vraag: durf ik het? Ga ik hard werken om mijn onzekerheid te overwinnen om mijn dromen werkelijkheid te maken? Op de BLMA begrijpen we heel goed dat zingen iets heel persoonlijks is. Dat je je hiervoor kwetsbaar opstelt en dat het dan helemaal niet gek is dat je zenuwachtig bent. Wij zijn er daarom van overtuigd dat zingen voor 80 procent aankomt op lef. Op durven. Maar hoe overkom je jouw zenuwen zodat je het lef hebt om je droom achterna te gaan? Bij ons op de zangschool leer je om te gaan met je eigen onzekerheden en nervositeit. Of je nou groepszangles of privé zangles neemt. Want het is heel normaal dat je dit hebt. Wij helpen je om je zenuwen de baas te zijn en om je onzekerheid om te zetten in durf en kracht. Wij leren je te durven!

Doe

En het durven leer je door te doen. Dat doen we met onze unieke no-nonsense-theorie. Nu vraag je je vast af: oké, wat houdt dit dan in? Heel simpel: we maken zingen niet moeilijker dan het is. We maken het vooral leuk om te doen, want je moet er natuurlijk bovenal plezier in hebben. Ook leren we je om gezond met het instrument, jouw stem, om te gaan. Dat kan met hele duidelijke en simpele ‘tips & tricks’. Je zult zien dat je daarmee in korte tijd al tot hele mooie dingen in staat bent.

Want iedereen kan zingen. Ook jij. Zingen is namelijk gewoon een kwestie van geluid maken. En dat kan iedereen. Als je maar in het reine komt met je eigen, unieke stemgeluid. Wij begeleiden je daarin. Op de BLMA leer je jouw realistische doelen te bereiken en we helpen jou om het maximale uit je eigen, unieke stemgeluid te halen.

Inschrijven voor zangles: zo gebeurd!

Blijf altijd dromen, leer te durven en ga het doen. Je kunt je bij ons op elk moment inschrijven en, als je wil, kun je natuurlijk eerst een proefles nemen.

 

Klik hier om naar Babette's website te gaan.