Robin van Veen

Zangcoach

Briljant producer en arrangeur. Deze super gedreven muzikant en geweldige zanger weet in korte tijd het beste in leerlingen naar boven te halen. Zangcoach The voice of Holland en A&R manager bij Superba Music. Inspiratie: Toto, Gregory Porter en Justin Timberlake

Nienke van den Berg

Zangcoach

Popzangeres in hart en nieren. Al 10 jaar zeer gepassioneerd docent voor jong en oud bij de BLMA en Babette's rechterhand bij o.a. The Voice Kids. Studeerde Jazz aan het conservatorium van Amsterdam en is het gezicht van Z@ppelin.

Kelvin Muis

Zangcoach

Kelvin Muis

Zangcoach

Muzikale duizendpoot. Heeft een grote voorliefde voor het maken van te gekke arrangementen en weet op deze manier iedere song 'eigen' te maken. Gestudeerd aan de Popacademie te Rotterdam, haalt zijn inspiratie uit Pop, Jazz, RnB & Soul.

Rob de Nijs

Zangcoach

Rob de Nijs

Zangcoach

Veelgevraagd backing vocalist en studiozanger. Rob is als vaste vocale kracht te vinden bij artiesten als Alain Clark, Shirma Rouse, Gavin DeGraw en Joe Jackson. Maakt briljante vocale arrangementen voor zijn groepslessen. Afgestudeerd aan de Jazz opleiding van het Conservatorium Arnhem.

Krystl Pullens

Zangcoach

3FM & Edison winnares. Krystl is een echte ervaringsdeskundige! Zong duetten met Marco Borsato & Bløf en tourde in 2016 met haar eigen theatershow door heel NL. In haar lessen helpt ze jou met stemtechniek en liedjes 'eigen te maken'.

Charlotte ten Brink

Zangcoach

Pien van Gerven

Zangcoach

Musical zangeres en actrice. Cum laude afgestudeerd aan het conservatorium Fontys, finaliste Lotte Lenya Competition op Broadway New York. Combineert in haar lessen elementen uit haar klassieke scholing met haar liefde voor spel en theater. Geeft diverse workshops waaronder de populaire 'Musical Midday'.

Sanne de Winter

Zangcoach

Praktijkdier en allround zangeres. Heeft het podium gedeeld met o.a. Giovanca, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom en Glennis Grace. Voelt zich het meest thuis op een podium en voor de klas, werkt graag met kinderen en is grootgebracht met Gospel en Countrymuziek.

Joanne Smolders

Zangcoach

Joanne is een echt multi-talent met een grote passie voor lesgeven aan jongeren. Zij schrijft en produceert haar eigen werk onder de naam 'Jo Sarah'. Joanne haalt haar inspiratie uit Jazz, RnB en wereldmuziek en geeft al een aantal jaar zangles.

Marvin Kneefel

Zangcoach

Studeert zang aan Codarts te Rotterdam. Deze getalenteerde, enthousiaste jonge zanger en muzikant deed mee aan 'The voice of Holland' in 2013 en kwam ver in de liveshows. Hij staat te popelen om zijn passie voor muziek met iedereen te delen. Loopt op dit moment stage op de BLMA om zo ervaring op te doen in het lesgeven aan alle