Skype zangles - Babette Labeij Music Academy - Zangles Amsterdam en Rotterdam

Skype zangles op de Babette Labeij Music Academy

Wil je graag les volgen op de Babette Labeij Music Academy maar kun je om wat voor reden dan ook, niet naar één van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam komen?
Het is nu ook mogelijk om bij ons een Skype zangles in te plannen. Een Skype les duurt 45 minuten en wordt gegeven door onze zangcoaches. Je kunt voorafgaand aan de Skype les per email laten weten waar je aan wilt werken. Op die manier kan de les zo efficiënt mogelijk worden ingevuld. Ideaal als je je bijvoorbeeld moet voorbereiden op een plotselinge belangrijke auditie of optreden of graag een keer wat praktische stemoefeningen wilt leren.
 
Voor een Skype afspraak met Babette dien je eerst een onbewerkte zangopname (liefst met beeld) te sturen.
Babette zal op basis van je filmpje en/of geluidsopname goed kunnen horen en zien waar jouw eventuele problemen en blokkades liggen. Zij zal tijdens het Skype gesprek haar advies geven en toelichten en jouw vragen beantwoorden.
Ideaal voor ambitieuze zangers die willen sparren over de volgende stap!
 
Woon jij bijvoorbeeld in het buitenland of wil jij weten of je op de goede weg bent? Merk je dat je net dat duwtje in de rug nodig hebt of tips en tricks om die ene hoge noot eruit te krijgen?
 
Neem dan contact met ons op.