Musical workshop

Wil je graag meer leren over musical zang en acteren? Ben je gek van musicals? Dan zijn onze Musical Workshops en Cursussen echt iets voor jou!
Op dit moment zijn wij druk bezig met het vormgeven van ons musical aanbod voor het nieuwe seizoen (2018-2019). Op onze locaties in Amsterdam en Rotterdam zullen diverse workshops gegeven worden. Wil je op de hoogte blijven van ons cursus aanbod? Mail dan naar info@babettelabeij.com en dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft.

Musical Cursus 2017-2018
De Musical Cursus wordt gegeven door Pien van Gerven. De cursus bestaat uit 2 musical workshops van 4 uur en vindt plaatst op de BLMA in Amsterdam.
Tijdens iedere musical workshop wordt er in groepsverband gewerkt aan zangtechniek en spel. Pien gaat aan de slag met bekende musical songs en scènes. De leerlingen studeren een échte mini-musical in en sluiten op zondag 3 juni de cursus af met een optreden voor familie en vrienden.

De 2-daagse cursus vindt plaats op zondag 27 mei en zondag 17 juni 2018 en is geschikt voor leerlingen tussen de 7 en 15 jaar oud.
Op dit moment kun je niet meer deelnemen aan deze Cursus. Je kunt je wél alvast aanmelden voor de wachtlijst voor onze musical workshops en cursussen in het nieuwe seizoen 2018-2019!
Mail je naam, leeftijd, eventuele ervaring en contactgegevens naar info@babettelabeij.com