Zingen en Swingen voor Kleuters

Op 8 september start een nieuwe 15-weekse cursus op zaterdagochtend van 9:30-10:15 en van 10:15-11:00. Je kunt je zoon of dochter vanaf NU aanmelden!

Muziek maken, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, toch? Niet alleen stimuleert het de ontwikkeling van de hersenen, het is voor kleuters ook gewoon leuk om te doen. Op de Babette Labeij Music Academy geven we daarom ook kleuterzangles. Hierin gaan kleuters lekker samen zingen, dansen en muziek maken. Eén groot feest!

Kleuterzangles: samen zingen en swingen!

Tijdens onze kleuterzanglessen leren kleuters spelenderwijs de basisprincipes van zingen en muziek. In groepsverband zingen ze samen en presenteren ze samen het liedje. Dit is natuurlijk heel leuk, maar óók nog eens educatief en goed voor de ontwikkeling van een kleuter.
Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat samen zingen en swingen in een kleuterzangles goed is voor een kleuter. De hersenen worden hierdoor gestimuleerd. Muziek maken is mede hierdoor goed voor de intelligentie én gemoedstoestand van een mens. Kleuters worden dus niet alleen slimmer, maar óók vrolijker van samen muziek maken tijdens een kleuterzangles.

Kleuterzangles op de BLMA

De kleuterzangles is bedoeld voor kinderen van drie tot en met vijf jaar. Op de BLMA worden de kleuterzanglessen gedurende vijftien weken gegeven.  De les is altijd op zaterdagochtend van 10.15 uur tot en met 11.00 uur en het kost tien euro per les. Het ‘seizoen’ voor de kleuterzanglessen wordt altijd afgesloten met een spetterend eindoptreden voor de ouders. Zo kan je zelf zien wat je kind in korte tijd heeft bereikt! Ook krijgt je zoon of dochter een mooie oorkonde om in te lijsten.

Meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag! Je kind kan, als hij of zij het leuk vond, vanaf zes jaar op groepszangles van de BLMA. Deze zangles is gedurende het schooljaar elke week.